måndag 19 juli 2010

Badrumsprylar åt käre mor!

Vår käre mor & mormor fyller år den 28.7 och vad passar bättre än att överraska med lite badrumsprylar nu när deras renovering äntligen börjar vara över! I allt renoveringsdamm har varken mor eller far haft tid eller lust att söka småprylar så det har jag gladeligen haft ansvar över! *hih* På väggarna är det 30x40 stora megablanka vita kakel och på golvet är det sandfärgad marmormosaik vilket jag tycker är så lyckat! Nedan några prylar jag köpt åt mor till hennes födelsedag! Som pricken över i, så har jag beställt kristallhandtag och knoppar till toalettens alla väggskåp och vitrinskåp eftersom det blir kristallkrona i taket så måste ju allt matcha också! Dessa är finare i verkligheten än på bild! Hoppas nu att ni alla haft lika fint väder som vi haft här, trots mulet idag så var det 29 grader i skuggan på terassen! Inte illa...

söndag 11 juli 2010

Om vi hade ett stort badrum....

så skulle jag lägga in ett eget badkar för vår lilla ögonsten!
Sitter och funderar mycket på badrum just nu då mina föräldrar renoverar sitt egnahemshus och förnyar alla våtutrymmen - man blir själv lite inspirerad av att börja renovera! Om vi hade ett större badrum skulle jag definitivt köpa detta badkar åt Nellie att bada i! Detta slår enkelt alla andra badkar - finaste jag nånsin sett åt barn!

måndag 5 juli 2010

Kristall i badrum och WC!

...Har nu suttit och sökt efter enkla snygga kristallkronor till badrum och dessa var enda jag fann....och tycker denna ovan är bäst! Är det någon som vet var man får riktigt stiliga kristallkronor till badrum med IP21 märkning? Det var inte det lättaste att hitta.... Nedan följer några andra modeller godkända för badrum också!

Farmors gamla byrå har fått nytt liv!

Äntligen blev den klar! Farmors gamla byrå som hon hade sina babykläder i när hon var ung! Denna byrå fick jag när jag 13 år gammal men först nu har vi tagit hem den och slipat och målat upp den! Slitna hörn och tröga stora lådor -men det hör till! Jag tyckte den blev så fin! Förutom att vi njuter av den nya byrån har Nellie och jag också njutit ute, då det har varit 27 grader i skuggan, och jag vågar inte ens tänka på vilka grader det har varit i solen -nu tycks äntligen sommarn ha börjat!