onsdag 24 februari 2010

Nu Äntligen LEXINGTON Online butik! Äntligen kommer Lexington med sin efterlängtade Online-butik! Om ni är sugna att klicka hem lite Lexington varor fraktfritt de kommande 2 veckorna så går ni in på: http://www.lexingtonshop.com/ Där finner ni ett mycket stort sortiment Lexington varor, som levereras hem i posten fraktfritt i hela Norden! Själv e jag sugen på:

tisdag 23 februari 2010

Dagen med stort D! Såklart måste man föreviga detta tillstånd av sitt liv med ett fotografi! Det sägs att en bild säger mer än tusen ord, och det tycker jag stämmer ganska bra överens med detta foto... och vem vet kommer man nånsin att uppleva detta igen?
Vem är du och var dröjer du? Här går man och väntar, och väntar, och väntar... Längtar efter 9 månader få se den lilla som bott "där inne" och att äntligen få säga hej! Allt är klart, nallen på sin plats, sängen bäddad, alla lakan tvättade och strukna, babykläder tvättade och BB väskan står färdigt packad. Skötbordet är fulladdat med bebis tillbehör, blöjor och olika salvor. Nu är det bara bebisen kvar - idag har vi beräknat men han/hon tycks trivas rätt bra där inne - kan du inte komma ut nu? Från Teddykomapaniet ett litet får som spelar ljuv musik måste man ha! Sängen är bäddad och väskan packad...Men var dröjer du? Ha d jättebra - själv skall jag försöka hinna blogga som mycket som jag hinner med en liten bebis på axeln de kommande veckorna...men jag har mina aningar att det blir mera sällan! New England Inn

lördag 6 februari 2010

Fiffigaste ljusdekorationen... Hittade dessa otroligt vackra och fiffiga ljusdekorationer hos Mixin.se! Alla ljusdekorationer som jag har är antingen med band eller järntråd som man skall knyta runt ljusen, men dessa har en liten nål så det är bara att sticka in dekoratonerna där dom ska va! Praktiskt och snyggt! 4 st. för 145 kronor altså ca 14 euro! Samtidigt fastnade jag för denna tavla också! My first Year <3 href="http://www.mixin.se">Mixin.se!
Ha en jätteskön helg allesammans!
Ralph Lauren Baby... för er som gillar den typiska amerikanska stilen! Ralph Lauren erbjuder ett mycket brett sortiment för nyfödda och småbarn! Man kan tom. designa sina egna babykläder, välja material, färg och logga på kläderna! Som denna underbara pikétröja för pojkar (elr. varför inte tjejer också?) men Polo hästen som logga är ju alldeles för underbar! Likaså baseball skorna - dom kommer att bli sommarens stora hit, så se till att ha ditt par i garderoben tills våren! =) Nu har vi bara 17 dagar kvar tills storken landar, nåja det kan ju mycket väl gå över tiden, men nu börjar det verkligen bli nära! Idag har man packat BB-väskan färdigt och går lite i en egen värld hela tiden - men jag antar att det är helt normalt!?! Vi borde ha det mesta skaffat inför nykomlingen, och det som vi inte har får vi skaffa sen! Nu just längtar jag efter att få se ansiktet på vår lilla krabat som sparkar så hårt där inne... tills dess nöjer jag mig med att surfa runt och titta på alla underbara Babyprylar! Ha d bra!