onsdag 18 november 2009

Baby rum!

Stars and Stripes...Må detta bli temat till vårt babyrum! Nu just är det enda jag tänker på inredningen till vårt blivande babyrum. Har sökt mycke inspiration från nätet, men har bara hittat dessa bilder som tilltalar mig!
I början är det i spjälsängen som babyn skall spendera sina sovstunder i men efterhand utbyts den till en barnsäng, och sängen här nedan är ju bara för underbar!
Här kan man gott & väl ta hand om gamla möbler och måla dom vita!
Till höger är den tapet som jag nu funderar på till babyrummet, finns både i blått och rosa!
Denna tapet är också ett bra val! Alla möbler är vita i babyrummet, så det går lätt att blanda olika färger.... Har ni tips på bra inspirationssidor för barnrums inredning!?!?
Tipsa mig isåfall, vore jätte tacksam!
Ha de bra!

torsdag 12 november 2009

Julpaket & Pyssel

Jul, jul, strålande jul...
Vet inte om man gått å blivit galen eller vad det nu är - men jag längtar såå till JUL! Har redan slagit in några julklappar (paketen är mycket viktiga för mig!) Modellen ovan tror jag blir ganska lyckad - och det får bli tema för julen 2009. Stadigt gammaldags papper, halmsnören, granris och sigill! Har ni bra ideér till paketomslag?! Skriv gärna om era egna lyckade julpaket!

torsdag 5 november 2009

Vindsvåningen klar!

Här kommer äntligen några bilder på slutresultatet! Möblerna ihopmonterade, lamporna ikopplade, listerna på plats och ljusen tända - nu inväntas endast mysmoment! (Genom att klicka på bilderna så blir dom större!) ********************************
Nu är vinden äntligen klar och första möbelpaketet som jag praktiskt taget slet upp var vår 3-sitsiga Ektorp soffa. Här en bild på den utan tyg och kuddar. Efter en liten stund var den plötsligt en helt annan soffa med andra färger och former. I taket ses hängande våra Ottava lampor - jag gillar dom såå mycket! På den bakre väggen syns också fondväggen med magnolia blommor, botten i silverfärg och vita blommor. Nästa på tur var divanen, också den Ektorp. Den skulle också kläs med samma tyg som soffan. Här en bild på divanen då den är färdigmonterad. Fåtöljbrickan från Riviera Maison har redan kommit i användning och den är så praktisk! Den sitter jättebra på Ektorop armstöd och den e ju bara för söt! Listerna kom till slut på sin plats, golvlisterna kommer från ett litet lokalt snickeri och är ca 13 cm höga - kan bara konstatera att inget är färdigt förrän listerna är på plats! Som följande monterades Ektorop fotpall, den också i samma färg som soffan och divanen. Här använder vi den som soffbord för soffbordet är fortfarande omonterat. Mattan på bilden har köps på Vepsäläinen, och den är i helylle - varm å go! TV-bänken kom till rätta den också! Slutligen lite stämmningsbilder av inredningsdetaljer! Såhär inför julen behöver det ju finnas lite granris i vasen! Senaste fyndet en kudde från Riviera Maison ur deras nyaste kollektion, den är fylld av dun och är härligt mjuk!Nu efter allt slit i byggdammet ska jag bara ta å njuta av vardagen på vår vindsvåning! Ha d jättebra allihopa!

söndag 1 november 2009

Senaste fynden från Riviera Maison

Här kommer en bild på mina senaste fynd jag hittade på besöket till huvudstan! Riveras kudde fanns inte här i hemstan, så jag blev lycklig då jag fann den! Förutom den råkade det också att hamna en fåtöljbricka i min shoppingbag... Den är superpraktisk! Finalen närmar sig och vinden är nu bara 5 före färdig! Snart kommer det bilder! Ha d bra!